Kauneus- ja jalkahoitola Cacao

Mesoterapia

 

Mesoterapialla sinullekin pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mesoterapia on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mesoteriapia vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Cauperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Mesoterapia on usein ainut tehokas vaihtoehto, jos Sinulla on esim. sydänsairaus tai tahdistin, jotka usein estävät laserin tai muiden säkölaitteiden käytön. Mesoterapiaa ei voi tehdä, jos iholla on tulehduksia. Keloidiarville hoito ei toimi. Diabetes estää hoidon tekemisen. Raskausaikana emme tee mesoterapiaa.

 

Miten mesoterapia toimii?

Mesoterapia toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee.

 

Tehoaineiden imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät steriilit tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin mesoterapian jälkeen.

 

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mesoterapia perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen; eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla n. 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

 

Mesoterapian edut:

Mesoterapia lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa

Mesoterapia on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin

Mesoterapia on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti sekä riski komplikaatioille on minimaalinen.

 

Hoidon kulku:

Mesoterapiassa ihosi puhdistetaan huolellisesti. Valitaan hoitoon parhaiten soveltuva mesolaite (mesorulla, mesokynä tai mesopyssy) sekä neulan pituus. Mesorulla/tai neulaterä on vain sinun käytössäsi (kertakäyttöinen). Valitaan asiakkaan ihotyypille parhaiten soveltuva steriili ampulli... Neulaus tuntuu iholla nipistelynä.

 

Miten usein

Mesoterapiaa tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 1-3 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mesoterapiasta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana. Kuten kaikissa kollageenistimuloinneissa jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman hoitotuloksen.

 

< Palvelut

Kauneus- ja jalkahoitola Cacao

Kauneus- ja jalkahoitola Cacao

www.kauneushoitolacacao.fi

 

Vanha Tampereentie 14-16

39500  Ikaalinen

 

Puh. 040 762 8073

paula.ollila(at)gmail.com

VARAA AIKA NETISSÄ!